ledna 30, 2024

Máte už zajištěna ta správná a funkční hnojiva pro jarní hnojení?

Od: Pavel Janík

Pokud nemáte stále ještě zajištěna hnojiva pro jarní aplikace do jařin a regenerační hnojení ozimů nabízíme vám osvědčená hnojiva Yara. 

Hlavně pro jarní ječmeny, ale i další jařiny a rovněž horší ozimy máme pro vás připravené osvědčené hnojivo YaraMila NP 26-14 +2S. Část bezprostředně dostupného nitrátového dusíku a dlouhodobě působící fosfor (P-Extend) zajistí dobrý start porostů, případně podpoří regeneraci.  

Dlouhodobě působící fosfor P-Extend v hnojivech YaraMila

Kukuřice mají možná ještě chvilku času, ale doporučujeme neotálet s objednávkou kvalitní granulované močoviny se sírou YaraVera AMIDAS (40N + 5,6S), kterou nemusíte ošetřovat inhibitorem ani po aplikaci zapravovat.

Mimo výjimečného složení nabízí tato močovina se sírou také vyrovnanou granulometrii a vysokou tvrdost granulí, která umožnuje rozmetání až na 36m. Celé video (3 min) s testem tvrdosti si můžete přehrát na Youtube. 

Pro dodání dobře přijatelného fosforu v kombinaci s pohotovým nitrátovým dusíkem nabízíme také komplexní NP hnojivo YaraMila MAIS 19-17,6 + 6S + 4MgO +Zn +B, vhodné i pro setí pod patu, které zajistí výborný start vaší kukuřice i v nepříznivých podmínkách.

Cenově výhodné funkční balíčky YaraVita

Také v letošní sezoně jsme pro vás připravili funkční balíčky listových hnojiv a biostimulantů s cenovým zvýhodnění při společném nákupu.

Nad rámec zajímavého snížení cen listových hnojiv YaraVita v porovnání předchozím rokem, tak můžete získat ještě dodatečnou slevu 5 %.

Zvyšte efektivitu dodaných živin a ušetřete společnou aplikací listových hnojiv a biostimulantů YaraVita.

Máte dotaz nebo zájem o naše hnojiva?

Přejít na kontakty

Chcete dostávat tato doporučení emailem?

Stačí se zaregistrovat

Ano, posílejte mi to emailem

Máte dotaz? Zajímají Vás ceny, termíny dodání, jaká hnojiva použít?